Solceller Stockholm

Bli självförsörjande av el och bli en av de fina människor som bidrar till en bättre, renare framtid för oss alla.

Vi installerar erat nya miljöeffektiva elverk med solceller!

Det går att installera solceller på alla typer av tak och med alla typer av vinklar. Mest estetiskt effektivt blir det om ditt tak står riktat mot solen. Det går även att montera på andra ställen än på taket så som på marken, på husvagnen och på båten med mera. Bara fantasin sätter gränserna.

Solcellerna tar upp kraft från solen även när det är dåligt väder, vilket många inte tror. På löst ståendes anläggnigar går även en riktare att montera som följer solens rörelser undrar dagen för maximalt upptag av solkraft.

Det finns många bra aktörer på marknaden men vi har valt ut de bästa som erbjuder effektivare solceller, växelriktare och som har anvädningsbara hjälpmedel så som skärmar i huset och appar där du kan se din produktion i realtid samt se hur mycket och när du producerar som mest.

Är det någon cell som gått sönder eller som har täckts av något skräp ser du det direkt i mobilen, på paddan eller på datorn.

Framtidssäkert

Produktionen av elbilar har börjat ta fart på allvar och innom några år kommer det flesta bilar att vara ebilar och hybridbilar. Ladda din blivande bil gratis med solcellerna du äger!

Stora satsningar görs just nu och vi lämnar sakta men säkert fosila bränslen bakom oss.

Solceller är en av det bästa energitillgångar vi har idag eftersom solen slutar aldrig lysa och är även det mest miljövänliga alternativet i alla tänkbara argument.

Tjäna pengar på din anläggning

Under sommaren när ditt hushåll inte behöver lika mycket el på grund att behovet av uppvärming är näst intill obefintligt kommer du kunna sälja överskottet av el och på så sätt tjänar du pengar på dina solceller.

El som du säljer ut på nätet till exempelivs Eon får du 6,25 öre kWh + Nord pools spotpris per kWh och du får max producera 43.5 kilowatt i timmen som privatperson.

Med lite matematik får vi fram att max ersättning idag kan vara ((6,25+33,23)x43,5)=17,17kr i timmen. Inte så dåligt! Efter fem timmar har dina solceller bjudit dig på en lunch =)