Kranbil Stockholm

Vi tillhandahåller 4-axliga kranväxlare med 34tonmeter kran, jibb och lastväxlare med en mångd olika flak. Vi har även skopa och såg till bilarna. Euro 6, lastar ca 11000kg. Vi har mängder med olika flak så som maskinflak för maskin och styckegods transporter, 20m3 bergflak för berg eller stora betongblock, lämflak 15m3 för styckegods eller schakt. 30m3 för ris och skrymmande lösa material.

Information om bilarna

Vi har flera 4-axlig kranväxlare årsmodell 2022 med 34/tm kran och 18T krok. Vi lastar 13500kg på växlaren. Kranbilarna går mestadels i Stockholm men vi tar även uppdrag i hela landet. Med det lättaste flaket lastar vi ca 11 ton. Inom Stockholm innerstad, innanför tullarna, lastar vi ca 4 ton.

Vi når 16 meter med kranen från sidan av bilen. På 16 meter lyfter vi 1420kg och närmast bilen 6,7 ton. Med jibben monterad når vi 25 meter och lyfter där 570kg. Vi kan utföra höglyft till våning 7.

Vi kan transportera mer eller mindre allt som går att köra med lastbil.

Vår lastbil är den mest soppasnåla och där med den mest miljövänliga bilen idag. Vi har nödbroms för fotgängare och cyklister vilket vi är bland dom första med att ha i lastbilarna i Stockholm.

Vi har maskinflak för maskintransporter, ställningslass, brädgårdslass, specialgods då flaken är specialbyggda med extra mycket surröglor och stakhål.

Vi har lämmflak, 20m3 bergflak (hardox) och tillgång till 22m3, 30m3 flak och 3axlig lämkärra 8m.

Vi har skopa till kranen för leverans av löst material så som grus, jord, flis och asfalt.

Vi har såg till kranen för att såga ner träd som man kanske inte vill klättra i. Fördelen med att fälla träd med kranbilar är att man lägger ner grenar och stockar direkt på flaket så blir det rent direkt.Lyftdiagram Palfinger PK34002
Lyftdiagram Palfinger PK34002

4-axlig kranväxlare, 34/tm jibb + 18T krok

Senaste Mercedes-benz Arocs 3253 med 2nd gen Euro 6 motor. NoX eller sot som ni känner igen, tas helt och hållet bort med det senaste och renaste partikelfiltret någonsin.

Extremt låga utsläpp och en väldigt bränslesnål bil.

Självkörande teknik hjälper till att hålla nere bränsleförbrukningen.

Vi är nere på 2,3L/milen utan last och 3.1L/milen fullt lastade, då väger vi 32000kg. Jämför man dessa siffror med tex en Dodge Ram som dricker 2L/milen och som sotar, är våra siffror väldigt bra!

Miljödekleration kan lämnas om så önskas.

Våra bilar är de första bilarna med nödbroms för fotgängare & cyklister perfekt för körning i stadsmiljö.

Bilarnas höjd är 4,1m med kranen på flaket. 3,8 med kranen i parkerat läge, ihopfälld. Jibben på gör bilen gör den 4,1m hög. Med jibb kan vi leverera dit många andra inte når.

Mercedes-benz Arocs Gen 5
Mercedes-benz Arocs Gen 5
Kranar halv björk över hus i Segeltorp
Kranar halv björk över hus i Segeltorp
Sågar död björk över hus
Sågar död björk över hus
Kranat schaktmassor på Lidingö
Kranat schaktmassor på Lidingö

Vår stora skopa kan leverera 500L eller 750-1000 kg löst material med ett nyp. Enkelt sätt att få materialet där du vill, smidigt och effektivt!


Vi kan göra om skopan till en grip så vi kan lasta ris mycket snabbt och effektivt.


Vi har även en gripsåg på 0,2m3 till bilarna som gör att vi enkelt fäller dom svåraste träden och kör bort dom på samma dag. Sågkedjan är samma som sitter på skördare.


Kransågar ner död Alm åt PEAB i Bromsten
Kransågar ner död Alm åt PEAB i Bromsten
Sågen redo för beskärnings i Tanto
Sågen redo för beskärnings i Tanto
Lyfter 4 tons sten från tomt i Stäket
Lyfter 4 tons sten från tomt i Stäket