Rätt yrkeskompetens är nyckeln till framgång

Vi erbjuder skräddarsydda maskinutbildningar för just dig

Lastbilsmonterad kran

Vi utbildar kranförare till fordonsmonterade kranar i de två klasser de är uppdelade och det är över 18 ton meter och under 18 ton meter. Vi är mobila här och kommer ut till er om ni önskar.

Hjullastare styckegods samt anläggning

Vi utbildar dig om du vill köra hjullastare. Vi erbjuder dig två lösningar på hjullastarkort och det är ett för dig som vill arbeta med hjullastare på godsföretag och ett kort för dig som vill arbeta med hjullastare på bygganläggning och med gods.


Grävmaskin och grävlastare

Vi utbildar framtidens grävmaskinister. Vi erbjuder två kompetensbevis i ett och de är kompetensbevis för grävmaskiner och grävlastare på samma kurs.

Truck

Truckutbildningen är enligt TLP10. Vi erbjuder A2, A3, A4 och B1, B2 samt B3. De truckar man behöver som mest idag.

Yrkeskompetensbevis

Vi erbjuder er YKB fortbildning, alla fem delkurser. Vi har även körträning som ett alternativ på delkurs 1, Effektiv körning, om så önskas.

Det går att boka en kurs i taget, det går också bra att boka alla kurser samtidigt.

Arbete på väg Nivå 1 & 2

Vi erbjuder en kurs för er personal för att arbeta säkert på vägen och det innebär att kunna vidta och tillämpa den säkerhetsutrustning som finns idag samt kunna sätta upp en säker arbetsplats för alla utomstående trafikanter.

Kursen Nivå 1 samt 2 är 8 timmar. 

Nivå 1 är lägsta kompetenskrav för vägarbetare.

Nivå 2 är kompetensen som krävs för vägarbetare med fordon.

Praktikplats

Vi tar emot praktikanter och elever från gymnasiet som hos oss får lära sig det dom vill lära sig. Behöver du maskintimmar eller timmar i något annat yrke så går det också bra att praktisera hos oss eller gå som lärling.

Kontakta oss angående en praktikplats för dig eller dina elever.


Kontakta oss vid eventuella frågor om priser och längd på utbildningarna. Beroende på eventuell tidigare erfarenhet och önskemål kan utbildningarna skräddarsys efter just dig. Kontaka oss på 0723 29 70 70.